NŠC
Novinky
Športovci
Diagnostika
Vzdelávanie
Informačný systém
E-shop

Prijatie úspešných stolnostenistiek v Národnom športovom centre

Prijatie úspešných stolnostenistiek v Národnom športovom centre

17. októbra 2022

V Národnom športovom centre sa dnes uskutočnilo prijatie úspešných stolných tenistiek - Emy Labošovej a Tatiany Kukuľkovej, spolu s trénerom Jaromírom Truksom po ich návrate z MS družstiev v čínskom meste Čcheng-tu.

 

Na prijatí sa zúčastnili aj prezident Slovenského stolnotenisového zväzu Anton Hamran a generálna sekretárka Ivica Hatalová.

 

Riaditeľ Národného športového centra Vladimír Baluška poďakoval členkám NŠC Eme Labošovej a Tatiane Kukuľkovej, ktoré sa spolu s ďalšou reprezentantkou Barborou Balážovou fantasticky prebojovali do štvrťfinále a vyjadril radosť, že Slovensko a aj Národné športové centrum malo úspešné zastúpenie na uvedenom podujatí.

 

Zároveň vyjadril očakávanie na zlepšenie postavenia Slovenska v rebríčku družstiev, čo by ženskému stolnotenisovému tímu malo pomôcť k účasti na Európskych hrách 2023 v Poľsku a zaželal im veľa úspechov na októbrovom kvalifikačnom podujatí o postup na európsky šampionát družstiev vo švédskom Malmö.
Srdečne blahoželáme!

 

Viac o ich úspechu sa dočítate aj v článkoch: Tretie víťazstvo pre Slovenky,  Slovenské stolnotenistky sa prebojovali do štvrťfinále MS družstiev alebo Záverečné vystúpenie našich stolnotenistiek na 56. majstrovstvách sveta družstiev v Číne.

 


Mohlo by vás zaujímať