NŠC
Novinky
Športovci
Diagnostika
Vzdelávanie
Informačný systém
E-shop

Samuel Arpáš s ocenením Mládežník roka v ankete Stolný tenista roka 2022

Samuel Arpáš s ocenením Mládežník roka v ankete Stolný tenista roka 2022

20. februára 2023

Najväčší súčasný talent slovenského stolného tenisu Samuel Arpáš, ktorý sa v roku 2022 postaral o zisk troch cenných kovov a zaznamenal aj ďalšie významné úspechy, sa stal víťazom ankety Stolný tenista roka 2022 v kategórii Mládežník roka.

 

Pätnásťročný Slovák sa stal v minulom roku v tuniskom Radese majstrom sveta vo štvorhre kadetov po boku Maďara Balázsa Leia, na európskom šampionáte v srbskom Belehrade získal striebro vo dvojhre a bronz vo štvorhre kadetov opäť s Leiom.

 

"Myslím si, že som v mládežníckej kategórii triumfoval zaslúžene, keďže sa mi minulý veľmi vydaril. Určite som rád za toto ocenenie. Mrzí ma len, že som sa osobne nemohol zúčastniť na vyhlásení výsledkov ankety, keďže momentálne som na sústredení v Nemecku," dodal Samuel.

 

Ocenenia pre najúspešnejších športovcov Národného športového centra (NŠC) si dodatočne prevzali Tatiana Kukuľková a tréner Jaromír Truksa. Na oficiálnom odovzdávaní boli medzi laureátmi NŠC aj Samuel Arpáš, Ema Labošová a tréner Roman Grigel.

 

Celkovým víťazom ankety Stolný tenista roka 2022 sa na Slovensku stala Barbora Balážová. Kompletné výsledky z ankety nájdete tu.

 

Srdečne blahoželáme. 

 

Foto: Slovenský stolnotenisový zväz

 

Pozrite si našich športovcov


Mohlo by vás zaujímať